Toerisme

Uitstappen

Geschiedenis

Cultuur

Capoeira

Godsdienst

Kookkunst

Muziek

Investeren

Home

Uit

Investeer in dit paradijs en wees welkom...

bij dit nieuw concept, uniek in Bahia, dat de kwaliteit van Europese hotels samenbrengt met deze fantatische natuur, gevormd door de adembenemende stranden van de Costa dos Coqueiros (Kokoskust), langs de Linha Verde (Groene Lijn) in het Noorden van Bahia.

Het is een concept dat je vakanties zonder zorgen garandeert, op een plaats zonder weerga, met enorme mogelijkheden tot ontspanning, ontelbare paradijslijke stranden en meerdere opties tot onvergetelijke uitstappen. Een paradijs binnen jou bereik om je dromen te verwezenlijken!

Het concept is een vakantie condominium, uitgedacht door Europese architecten, die een structuur van topkwaliteit, comfort, schoonheid en vooral harmonie met de omgeving  en de natuur hebben samengebracht.

De oppervlakte van het condominium telt 15.000m² en de werken voor de bouw van  34 nieuwe appartementen, verdeeld in 6 blokken. zijn reeds begonnen. Er zijn 4 types appartementen van 100 tot 130m², met een infrastructuur van 3 suites, ruime varanda, zonne-energie en onberispelijke afwerking.

Infrastructuur van het condominium:
Zwembaden, Poolbar, Fitness-zaal, Speelsalon, Groene Ruimten, Polisportveld, Conferentiezaal, Bewaking 24u, Helihaven, ruime Parkeerplaats.

Condomínio de férias de luxoAcabamento de alto padrãoSalão de Firness

Zowel door zijn inplanting, op kleine schaal, als door zijn architecturaal concept in de stijl van een herenhuis, onderscheidt deze aanbieding sterk van alle andere die je momenteel op de lokale immobiliënmarkt kunt aantreffen.
De aanwezigheid van een kein hotel dat allerlei extra diensten aanbiedt binnen het condominium, en de nabijheid van een klein rustiek dorp en een prachtig exotisch strand, resulteren in een erg succesvol geheel.

Bevalt het... wil je jou stukje van dit paradijs? Stuur een e-mail naar:

dirkvaker@gmail.com

Wij zullen je alle nodige informatie doorsturen zodat je je eigen stukje paradijs zonder zorgen kan kopen!