Toerisme

Uitstappen

Geschiedenis

Cultuur

Capoeira

Godsdienst

Kookkunst

Muziek

Investeren

Home

Uit

BAHIA, LAND VAN 'T GELUK !

Dit is de slogan die het best ons Bahia beschrijft. Een plaats waar het volk opgewekt en vol leven is. Een volk dat, zelfs zonder geld op zak of eten op tafel, steeds een gulle glimlach op het gelaat draagt. Dat geluk is zo echt en waarachtig dat het om het even wie hier aankomt besmet en elkeen die hier weggaat triestig maakt.

Bahia, land van het geluk, dat dankzij de mengeling van rassen een enige en fascinerende culturele mengkroes aanbiedt. Ontdek zijn kookkunst, zijn godsdiensten en rituelen, zijn dansen, zijn muziek, zijn letterkunde, zijn architectuur en zijn cultuur in het algemeen.

Bahia, schoon land, dat, dankzij zijn grote geografische verscheidenheid, exotische en prachtige lanschappen te bieden heeft. Bezoek zijn stranden, zijn historische steden, zijn heuvels en bergen, zijn rivieren, zijn watervallen, zijn "sertão" (halfwoestijn dat het grootste gedeelte van het binnenland beslaat) en de grote verscheidenheid aan flora en fauna die je hier kunt bewonderen.

Voor praktische tips en beschrijvingen van wat je in Salvador en Bahia moet gezien hebben, ga naar Uitstappen.

We bieden toeristische pakketten aan met vakbekwame gidsen of reisleiders!

Je kan ook een kijkje nemen op onze compacte site "www.moderntravelbahia.com" waar de meest interessante excursies gedetailleerd worden beschreven (voor het ogenblik alleen in het Engels).

Voor contact, gebruik de volgende e-mail: moderntravelbahia@gmail.com.

We staan ook op TripAdvisor, neem eens een kijkje:  

Hier volgen de korte beschrijvingen van enkele van de meest interessante uitstappen:

  • Bovenstad toer - historisch Salvador: ontdek de geschiedenis en de meest belangrijke plaatsen van deze magische stad!

  • Benedenstad toer – een ander Salvador: ontdek het rustiger en meer menselijke gelaat van deze fascinerende stad!

  • Recôncavo en Cachoeira - het Afrikaanse binnenland: ontdek het meest Afrikaanse gebied van Brazilië, bakermat van de Samba en Capoeira!

  • Kokosnoten Kust en Praia do Forte – de "bekende" stranden: ontdek een van de mooiste kustlijnen van Brazilië met prima toeristische infrastructuur!

Dit is een site die gaat over toerisme, reizen, tropisch en exotisch land, cultuur, geschiedenis, mensen en rassen, geloof en candomblé, carnaval, samba en axé-music, dansen en capoeira, zon en zee, strand en palmen, dendê en acarajé, Salvador, Bahia en Brazilië.

Kijk op Uitstappen of neem contact op via: moderntravelbahia@gmail.com.

Een warme omarming en veel "Axé" van de verantwoordelijke voor deze site!

Meer recent nieuws en weetjes over Salvador, Bahia en Brazilië kan je vinden op de blog http://www.dirkvaker.wordpress.com.